Direct naar inhoud

Geef voor de draagbare kunstnier

Laten we de kunstnier klein maken. En de wereld van Fabian weer groot.

Fabian moet 40 uur per week dialyseren. Dat bepaalt zijn dagelijks leven en dat van zijn gezin. En dialyseren is zwaar. Jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. Veel patiënten zeggen: dialyse is geen leven, maar óverleven. De draagbare kunstnier geeft de vrijheid en energie om een gewoon leven te leiden. Met je steun draag je bij aan de draagbare kunstnier en innovaties en onderzoek voor een beter leven van nierpatiënten.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord