Aanmelden als collectant

Collecte lopen is gemakkelijk en kost maar een paar uurtjes van je tijd. De collecteweek van de Nierstichting is van 16 tot en met 22 september 2018.

De lokale collecte wordt georganiseerd door gedreven collectecoördinatoren en wijkcoördinatoren. Zij geven jou en andere collectevrijwilligers ook praktische ondersteuning.

Waarom collecteren?

• met elk uurtje van je tijd geef je nierpatiënten hun leven weer terug. Jouw bijdrage maakt echt verschil!
  • leuke manier om je buurtbewoners te ontmoeten
  • alles wordt voor je geregeld: voor aanvang van de collecte krijg je van de coördinator een collectebus en een legitimatiebewijs (na de collecte lever je die weer in en tel je samen de opbrengst)
  • je kunt ook samen collecteren als je dat wilt
  • je krijgt een kleine attentie als dank voor het collecteren