Donatiebox aanvragen

Tijdens speciale gelegenheden sta je vaker stil bij de mooie dingen in het leven, de mensen die je koestert en degenen die je mist. Zeker als je te maken krijgt met nierziekte (in je omgeving). Een gewoon leven leiden is dan niet meer vanzelfsprekend.

Om uiting te geven aan verdriet of dankbaarheid, kun je bij een overlijden, jubileum of verjaardag, familie en vrienden vragen om een donatie ten bate van de Nierstichting, in plaats van bloemen of cadeaus. Bij een uitvaart kun je dit ook bespreken met de uitvaartondernemer. Zodat je wens bijvoorbeeld op de rouwkaart komt.

De Nierstichting heeft hiervoor donatieboxen beschikbaar. Je kunt kiezen uit een twee donatieboxen:

• nierpatiënt Fabian
  • Feest om te geven

Voor grote bijeenkomsten zijn (ook) collectebussen beschikbaar. Vraag de donatieboxen of collectebussen aan via Evelien de Kleijn, Service & Administratie, via tel. 035 697 8050 of e-mail: eveliendekleijn@nierstichting.nl.

Tip

Lees wat de Nierstichting doet om je donatie optimaal te benutten in Wat wij doen.