Flexibel geven

Wil jij meehelpen aan een beter leven voor nierpatiƫnten? Maar wil je nergens aan vast zitten? Geef dan flexibel.

Flexibel geven via sms of overboeking

Alle donaties, groot en klein, maken verschil voor nierpatiënten. Met een sms doneer je eenmalig €2. Sms daarvoor ‘Nier’ (niet hoofdlettergevoelig) naar 4333. Je doneert dan €2 (exclusief telefoonkosten): je betaalt via je telefoonrekening en zit verder nergens aan vast.

Je kunt ook een donatie doen via een overboeking, op: IBAN NL70 INGB 0000 0880 00 ten name van Nierstichting, Bussum.

Meer info en voorwaarden

De sms'jes worden verwerkt door Geef Mobiel. Geef Mobiel is onderdeel van Goede Doelen Nederland, de landelijke branchevereniging voor goede doelen. Je donatie wordt rechtstreeks aan de Nierstichting afgedragen. Deze sms-dienst voldoet aan de Sms Gedragscode en de Reclamecode sms-dienstverlening. Zie ook de Voorwaarden voor geven met behulp van sms.

Vragen?

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.