Hardlopen

Damloop by night 5 Engelse mijl

Zaterdagavond 22 september beleef je een onvergetelijke hardloopafstand bij de Damloop by night in hartje Zaandam. Samen met andere lopers voor de Nierstichting loop je over het oogverblindend verlichte Dam tot Damparcours. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om de 5 Engelse mijlen te voltooien.

Dam tot Damloop 10 Engelse mijl

Zondag 23 september staan ruim 40 bands, DJ’s, live muziek en 250.000 toeschouwers voor je klaar om te zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Hardlopers van de 10 EM die je voorgingen, roemen de start vanwege de doorkomst door de IJtunnel, die alleen tijdens dit evenement is opengesteld voor hardlopers.

Samen starten & finishen vieren

Voor beide afstanden nodigen we je van harte uit om elkaar (weer) te ontmoeten in het Dam tot Dam Park in Zaandam. In de Nierstichtingtent staan we voor je klaar met een drankje, massages en we horen graag alles over jouw hardloopprestatie.