Nijmeegse vierdaagse

Maak grote stappen voor nierpatiƫnten

Ook dit jaar lopen we met een team van de Nierstichting mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Samen halen we geld op om nierpatiënten hun leven terug te geven. En we hopen van harte dat jij ons daarbij wilt helpen!

We zetten alles op alles voor de realisatie van de draagbare kunstnier en het verkorten van de wachtlijst en werken we aan onze ultieme droom: nierziekten genezen! Door mee te wandelen en sponsorgeld op te halen, komt die droom een stapje dichterbij. Deel jij onze droom en wil je ook grote stappen maken voor nierpatiënten? Wandel dan met ons mee!

Je kunt rekenen op:

• Vier unieke Nierstichting sportshirts
  • Verwenmomentjes tijdens het evenement
  • Mascottes Niertje en Noortje voor de aanmoediging en uniek fotomoment
  • Promotiemateriaal om jouw actie onder de aandacht te brengen
  • Handige tips en tools voor je sponsorwerving
  • En natuurlijk heel veel dank namens alle nierpatiënten!

Hoe het werkt?

Zorg dat je een startbewijs hebt voor de Nijmeegse Vierdaagse en breng zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen. Bekijk de sponsorpagina van de Vierdaagse voor meer informatie.

Meld je aan en creëer je eigen actiepagina waarmee je veilig en eenvoudig sponsorgeld kunt ophalen.

Vragen? Stuur een e-mail naar actie@nierstichting.nl.