Wat krijg je?

• Geheel verzorgde reis inclusief retourvlucht met KLM van Amsterdam naar Geneve.
  • Verblijf in een 3-sterren hotel van 14 t/m 16 september 2018 op basis van volpension.
  • De verzorging begint met het diner op de aankomstdag en eindigt met een ontbijt op de vertrekdag.
  • Vervoer van eigen fiets naar Zwitserland.
  • Twee fietsclinics en verschillende, gezamenlijke fietstochten.
  • Een exclusief Nierstichting wielershirt.
  • Once in a lifetime experience.
  • Dank namens alle nierpatiënten die in de toekomst in grotere vrijheid kunnen leven door de draagbare kunstnier.

Programma 14 – 16 september 2018

• Vertrek van Amsterdam naar Genève
  • Transfer en check-in comfortabel viersterrenhotel in Gruyère
  • Afstellen van de fietsen
  • Optionele rondleiding Chateau de Gruyères
  • Diner in Le Chalet, een traditioneel Zwitsers restaurant

• Tour de Gruyère
  • Diner in het hotel en een presentatie door het Zwitserse Debiotech, dat samen met de Nierstichting werkt aan de ontwikkeling van de draagbare kunstnier

• Vertrek van Genève naar Amsterdam

Facts and figures

• Start en finish bij Château de Gruyères
  • Totale lengte: 90 km
  • Totale hoogtemeters: 2367
  • Stijgingspercentage: maximaal 16,6% over 500 meter, steilste klim: 5,4 km tegen 8,8%.
  • Langste klim: Col de Jaun, 24,6 km tegen 3,3%

De reis is inclusief vliegreis, vervoer van en naar hotel, twee overnachtingen in een viersterrenhotel, vervoer eigen fietsen van en naar Zwitserland, ontbijt, lunch, diner (bij lunch en diner maximaal 2 drankjes, geen sterke drank), begeleiding tijdens de beklimming en fietsetappeTour de Gruyère door EHBO’er en mechanieker. De reis is exclusief reis- en annuleringsverzekering.