Direct naar inhoud

Mud Masters 11 juni 2017

Strand van Scheveningen

Doe mee aan Mud Masters!

Door de modder voor nierpatiënten? Doe 11 juni mee aan Mud Masters. Schrijf je in voor een startbewijs én een modderproof Nierstichting shirt. Met het inschrijfgeld van € 50 en sponsorgeld van € 150 (of meer) draag je bij aan de draagbare kunstnier en geef je nierpatiënten hun vrijheid terug.

Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol waar je jaren later nog met een glimlach op terugkijkt! En als je jezelf aanmeldt voor het Nierstichtingteam, dan heeft jouw prestatie ook nog eens een grote impact voor nierpatiënten.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord