Direct naar inhoud

Nierschade voorkomen

Test je risico en check je leefstijl

Benieuwd hoe gezond je leeft? En of je een verhoogd risico hebt op nierschade? Doe een check!

Je gezondheid verdient een regelmatige check. Steeds meer mensen krijgen chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten, longaandoeningen en nierschade. Die zijn deels te voorkomen, door gezonder te leven, of er op tijd bij te zijn.

Testuwrisico.nl gaat na of je verhoogd risico hebt op nierschade, diabetes en hart- en vaatziekten. En wat de belangrijkste oorzaken zijn. Zo kan je er wat aan doen. De Persoonlijke Gezondheidscheck laat zien hoe gezond je leeft én geeft advies op maat om met je gezondheid aan de slag te gaan.
Zowel de test als de check ontwikkelde de Nierstichting samen met andere organisaties, zoals de Hartstichting en het Diabetesfonds.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord