Direct naar inhoud

Proef de ongezouten waarheid

Deelnemende restaurants

Proef de ongezouten waarheid. Toprestaurants in 't Gooi en Amsterdam serveerden tijdens de restaurant driedaagse op 7, 8 en 9 maart een smaakvol zoutbewust menu.

Amsterdam

BAK restaurant

Lokaal biologisch
bakrestaurant.nl
020 7372553
info@bakrestaurant.n

Het Bosch

Eigenwijs Frans - Internationaal
hetbosch.com
020 6445800
restaurant@hetbosch.com

The Harbour Club, vestiging Amsterdam-Oost

Internationaal / Seafood / Steakhouse
theharbourclub.com
020 7670421
amsterdam@theharbourclub.nl

OOST in Zuid

Combinatie Chinees Japans
020 4707521
info@hinode.restaurant


Baarn

Restaurant Vuur

Frans / Internationaal
restaurantvuur.nl
035 5432600
info@restaurantvuur.nl


Blaricum

Café Restaurant Rust Wat

Frans / Internationaal
seatme.nl
035 5383286
info@caferestaurantrustwat.nl


Bussum

Restaurant 15a

Frans, waar kan biologisch met tintje uit het Oosten
eet.nu
035 7120000
info@restaurant15a.nl

Restaurant Soigné

Frans, 1 Michelinster
035 6936379
info@restaurantsoigne.nl


's-Graveland

Restaurant Vlaar

Frans met modern accent
restaurantvlaar.nl
035 6561661
info@restaurantvlaar.nl


Hilversum

Restaurant Royal Mandarin

Chinees
035 6400801
info@royalmandarin.nl


Laren

Nick Vollebregt Jazz Café

Frans met tintje Azië
035 5383577
info@nickvollebregt.nl


Muiden

Restaurant De Doelen

Frans
restaurantdedoelen.nl
0294 263200
info@restaurantdedoelen.nl

Brasserie & Wijnbar Fort H

Internationaal
seatme.nl
0294 261385
reserveringen@forth.nl


Muiderberg

Restaurant & foodbar Quarz

Internationaal & innovatief
restaurantquarz.nl
0294 772062
info@restaurantquarz.nl


Naarden

De Nederlanden

Franse keuken met mondiale invloeden, 1 Michelin Ster
nederlanden.nl
0294 232326
info@nederlanden.nl


Weesp

Bloom Kitchen Bar

Moderne Franse keuken
bloomkitchenbar.nl
0294 779892
info@bloomkitchenbar.nl

Disclaimer

De zoutbewuste restaurant driedaagse ‘Proef de ongezouten waarheid’ is een initiatief van de Nierstichting om samen met deelnemende restaurants een breed publiek te laten proeven dat minder zout eten heel smaakvol is. De Nierstichting hoopt hiermee tevens het publiek bewust te maken, dat je met minder zout eten het risico op (verdere) nierschade vermindert. De deelnemende restaurants bieden ten tijde van de restaurant driedaagse hun gasten een zoutbewust menu aan. De Nierstichting verstrekt de deelnemende restaurants daarbij bepaalde richtlijnen rondom zoutgebruik. Echter, de Nierstichting heeft geen invloed op de totstandkoming, samenstelling en kwaliteit van deze menu’s en is hiervoor dan ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk.