Campagne De wachtlijst moet korter! genomineerd voor SAN Accent

De Nierstichting campagne De wachtlijst moet korter! is genomineerd voor een SAN (Stichting Adverteerdersjury Nederland) Accent in de categorie non-profit.

In totaal zijn in deze categorie 10 inzendingen genomineerd van de in totaal 22 ingezonden campagnes. De volgende stap is een presentatieronde, waarbij opdrachtgever en bureau (XXS) in 10 minuten de case presenteren en vragen beantwoorden. De juryleden geven vervolgens ieder een totaalcijfer aan de campagne. Mocht het gemiddelde een 8 of hoger zijn, dan wordt de nominatie verzilverd met een SAN Accent. Of dat het geval is, horen we pas op de uitreiking op donderdag 28 mei in Studio 21. De campagne is opgenomen in het SAN Jaarboek 2014 ‘Durf te delen’.