TV-Uitzending ‘Dilemma’: kan Antoinette donornier familie accepteren?

In het EO-programma 'Dilemma' gaat Tijs van den Brink op zoek naar een oplossing voor dilemma. Zaterdag 22 augustus ontvangt hij nierpatiënte Antoinette.

Antoinette heeft een nierziekte, waardoor haar nieren steeds slechter functioneren. Uiteindelijk heeft ze een donornier nodig. Zij staat voor de lastige beslissing of zij een donornier kan accepteren van haar naaste familie. Zowel haar dochter als haar twee zussen zijn bereid een nier aan haar te doneren. Maar kan ze zomaar een nier accepteren? Want hoe kan ze haar dochter of zus ooit bedanken voor zoiets groots? En wat doet het met de onderlinge verhoudingen? Samen met betrokkenen, ervaringsdeskundigen en professionals probeert Tijs van de Brink de vraagsteller te helpen om een keuze te maken. Kijk voor meer informatie en het geven van advies aan Antoinette op:  dilemma.eo.nl/dilemma/kan-antoinette-een-donornier-accepteren/.

Dilemma, zaterdagavond 22 augustus, 20.35 – 21.20 uur, NPO 2