Collecte brengt meer op dan verwacht

Met dank aan duizenden vrijwilligers, bracht de collecteweek in september 2015 ongeveer €3,3 miljoen op voor nierpatiënten. De Nierstichting is daarmee het op één na beste collectefonds!

In aanloop naar de collecteweek in september 2015, moedigde de Nierstichting alle 70.000 vrijwilligers aan, want 'U maakt écht verschil voor nierpatiënten'. De resultaten bewijzen het. Dankzij hun inzet bracht de collecte ongeveer €3,3 miljoen op voor nierpatiënten.
De collecteopbrengst van 2015 is bijna net zo hoog als die van 2014. En gaat tegen de landelijke, dalende trend in. De Nierstichting is dit jaar het op één na beste collectefonds in Nederland!

Meer vrijheid dankzij vrijwilligers
De Nierstichting is trots op dit resultaat en enorm dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers. Het inspireert ons om in 2016 weer alles op alles te zetten om wezenlijk bij te dragen aan meer vrijheid en een beter leven van nierpatiënten. Zo doen we dat: