Ook in 2016 alles op alles voor nierpatiënten

Fabian wenst je een gezond 2016. En wij ook! Samen met anderen werken we ook in 2016 verder aan onze speerpunten, voor meer vrijheid en een beter leven van nierpatiënten.

De Nierstichting sluit zich aan bij de Nieuwjaarswensen van Fabian en wenst heel Nederland een gezond 2016. Wij gaan dit nieuwe jaar met veel inspiratie en volharding van start. We zetten weer alles op alles om onze speerpunten te realiseren.

De Nierstichting krijgt geen subsidie van de overheid. Ons werk is alleen mogelijk dankzij donateurs, vrijwilligers en anderen die ons steunen. Hoe belangrijk zij zijn, bleek onder meer na de collecteweek. Dankzij de inzet van vele collectanten bracht de collecte ongeveer €3,3 miljoen op voor nierpatiënten. Dat is bijna net zo hoog als de opbrengst in 2014. En gaat in tegen de landelijke, dalende trend. De Nierstichting is dit jaar het op één na beste collectefonds in Nederland!