In memoriam Lidy Vlaskamp

Diep geraakt zijn wij door het overlijden van onze collega Lidy Vlaskamp, manager Zorg & Innovatie en plaatsvervangend directeur van de Nierstichting.

Ruim 5 jaar was Lidy onze gedreven, energieke en altijd betrokken manager van de afdeling Zorg & Innovatie. Met haar verpleegkundige achtergrond en haar scherpe blik als jurist ging ze nooit de confrontatie uit de weg. Zo gaf ze kleur en structuur aan de ambities van de Nierstichting.

Ze was voor ons een inspirator en coach. Zelfs na het verlies van haar dochter Sascha was ze er voor ons als collega en als mens.

Wij zullen Lidy heel erg missen. Wij leven bijzonder mee met haar man Erro en dochter Fieke, en hopen dat zij de kracht vinden om met Lidy in hun hart invulling te blijven geven aan hun leven.

Tom Oostrom
Directeur Nierstichting