Doe mee aan de enquête voor nierpatiënten

De Nierstichting en de Nierpatiënten Vereniging Nederland ontwikkelen een website voor nierpatiënten en hun omgeving. Wij willen patiënten en hun omgeving met deze site zo goed mogelijk informeren en ondersteunen. En dat doen wij graag samen met de toekomstige gebruikers.

We hebben een vragenlijst opgesteld voor nierpatiënten en hun naasten. Wij willen graag meer weten over welke ideeën en wensen patiënten hebben voor een website speciaal voor nierpatiënten en hoe zij nu internet en sociale media gebruiken.

Doe daarom mee aan de enquête en geef je mening! Wij vragen je de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Dit kost ongeveer 15 minuten. Uiteraard wordt de informatie vertrouwelijk en anoniem verwerkt en wordt er geen informatie verstrekt aan derden.

Alvast hartelijk dank voor je deelname!