Direct naar inhoud

Nierstichting ontvangt prachtige bijdrage VriendenLoterij

Tijdens het Goed Geld Gala ontving de Nierstichting gisteren maar liefst € 1.202.187 van de VriendenLoterij.

De VriendenLoterij maakte een recordbedrag van bijna 43 miljoen euro over naar maatschappelijke initiatieven (goede doelen, (sport)clubs en verenigingen) die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.

Tom Oostrom, directeur Nierstichting: "De steun die wij jaarlijks ontvangen van de Vriendenloterij helpt ons in onze strijd om het leven van nierpatiënten te verbeteren en te voorkomen dat meer mensen nierziekten krijgen. We zijn de loterij en natuurlijk de deelnemers zeer dankbaar voor hun trouwe steun."

Meedoen voor de Nierstichting

Deelnemers van de VriendenLoterij kunnen zelf bepalen voor welk goed doel zij meespelen. Wil je ook meespelen met de VriendenLoterij voor de Nierstichting? Meld je dan aan op vriendenloterij.nl.

Namens de Nierstichting nemen Tom Oostrom (links) en Martijn Ubbink de cheque in ontvangst.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord