Geef nierpatiënten hun leven terug

"Ik wens dat mijn vader niet meer aan dat grote apparaat hoeft vast te zitten, en dat we overal naartoe kunnen." Deze hartekreet van Dirk, voor zijn vader en nierpatiënt Fabian die 40 uur per week moet dialyseren, hoor je in de nieuwe commercial van de Nierstichting die van 26 juni tot 9 juli op radio en tv wordt uitgezonden. Dialyse is geen leven, maar overleven, vertellen we aan Nederland. Geef nierpatiënten hun leven terug. Met de draagbare kunstnier.

Fabian zit 40 uur per week vast aan een enorm dialyseapparaat. Daardoor kan hij niet voluit leven met zijn gezin. Dialyseren is geen leven, maar overleven. De Nierstichting wil mensen zoals Fabian hun leven terug geven. Met de draagbare kunstnier. Daarmee kan hij weer op pad kan gaan met zijn gezin.

Kijk ook op Geef leven.