Beurs Bijdrage proefschriften

De Nierstichting stelt jaarlijks beurzen (max. € 400 per stuk) beschikbaar voor de drukkosten van een proefschrift. Werk je als promovendus aan een proefschrift over onderzoek binnen de nefrologie of zorg rond nierziekten? Vraag dan de Beurs Bijdrage aan!

Het maakt niet uit of het gaat om fundamenteel biomedisch onderzoek, toegepast klinisch of sociaalwetenschappelijk onderzoek. Elke promotie in de nefrologie of nierzorg kan écht verschil maken. De Nierstichting ondersteunt dat graag.

Ga wel vooraf na of de promotieplaats mede is gefinancierd door de Nierstichting binnen het Project Financiering Model. Dan is namelijk al voorzien in een aanspraak op een bijdrage voor de drukkosten van het proefschrift.

Informatie en formulieren