Direct naar inhoud

Voor collectanten

Hartelijk dank voor je inzet tijdens de collecteweek!

'Ik collecteer voor nierpatiënten. Help jij mij?' Deel dit bericht via Facebook.
Klik, download en deel via Facebook.

'Ik stap twee uurtjes voor nierpatiënten. Help jij mij?' Deel dit bericht via Facebook.
Klik, download en deel via Facebook.

'Ik collecteer voor nierpatiënten. Help jij mij?' Deel dit bericht via Twitter..
Klik, download en deel via Twitter.

'Ik stap twee uurtjes voor nierpatiënten. Help jij mij?' Deel dit bericht via Twitter.
Klik, download en deel via Twitter.

Collecteweek

De Nierstichting dankt alle collectevrijwilligers voor hun inzet voor de collecte 2017. In 2018 is de collecte van de Nierstichting van zondag 16 september t/m zaterdag 22 september.

Wij zijn enorm blij met alle collectevrijwilligers. Elk uurtje collecteren maakt verschil voor nierpatiënten. Bedankt voor je inzet tijdens de collecteweek!

Jij maakt verschil!

Als collectant van de Nierstichting maakt je écht verschil. In 2016 haalden alle collectevrijwilligers samen bijna € 3,3 miljoen op. De Nierstichting werd daarmee wederom het tweede collectefonds van Nederland! Kijk wat we mede dankzij je inzet hebben bereikt op Samen Succesvol - Jaarverslag Nierstichting 2016.

Laat weten dat je collecteert

Elk jaar zijn er nieuwe vrijwilligers nodig voor de collecteweek. Je kunt ons hierbij helpen, met een paar muisklikken. Laat op Facebook of Twitter weten dat je voor ons collecteert. Zo inspireer je anderen. En hoe meer mensen gaan collecteren, des te meer we kunnen bereiken voor nierpatiënten. Natuurlijk helpen we je graag hierbij: klik op de afbeeldingen, download ze en deel ze via Facebook en Twitter. En plaats er bijvoorbeeld deze tekst bij: 'Ik zoek nog mensen die willen collecteren. Met twee uurtjes tijd maak je de wereld van nierpatiënten weer groot. Help jij ook mee in jouw eigen buurt? Meld je hier aan: www.nierstichting.nl/2uur. Bedankt!'

Bedankt voor het delen!

Ben je nog geen collectant, maar heb je interesse? Meld je aan!

De volgende collecteweek is van 16 tot en met 22 september 2018. De lokale collecte wordt georganiseerd door gedreven collectecoördinatoren en wijkcoördinatoren. Zij geven jou en andere collectevrijwilligers ook praktische ondersteuning.

Wil je niet zo lang wachten? Maak dan een online collectebus aan. Daarmee kan je het hele jaar makkelijk en veilig geld inzamelen.

Praktische tips

Ideeën en praktische tips om te collecteren.