Direct naar inhoud

Voor collectanten

Hartelijk dank voor je inzet tijdens de collecteweek!

Wij zijn enorm blij met alle collectevrijwilligers. Elke inzet, hoe klein ook, maakt de wereld van nierpatiënten weer groot. Bedankt voor je inzet tijdens de collecteweek 2016!

Hartelijk dank!

Als collectant van de Nierstichting maakt je écht verschil. In 2016 haalden alle collectevrijwilligers samen bijna € 3,3 miljoen op. De Nierstichting werd daarmee wederom het tweede collectefonds van Nederland!

De lokale collecte wordt georganiseerd door gedreven collectecoördinatoren en wijkcoördinatoren. Zij geven collectanten ook praktische ondersteuning.

Ben je nog geen collectant, maar heb je interesse? Meld je aan!

De volgende collecteweek is van 17 tot en met 23 september 2017. Wil je niet zo lang wachten? Maak dan een online collectebus aan. Daarmee kan je het hele jaar makkelijk en veilig geld inzamelen.

Campagne rond de collecteweek

Om de collecteweek onder de aandacht te brengen, en de inzet van collectevrijwilligers te ondersteunen, lanceerden we in september een campagne op radio en tv, met de oproep: 'Maak de wereld van nierpatiënten weer groot'.

Praktische tips

Ideeën en praktische tips om te collecteren.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord