Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Het verschil maken voor mensen met een nierziekte. Dat doe je met een donatie, deelname of actie.

Doneer

Het leven van veel nierpatiënten staat in de wacht. En jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. Met jouw steun zetten we alles op alles om dat te veranderen. Meer vrijheid, meer energie, meer leven. Geef daarom nu.

Kom in actie

Ook je eigen sponsoractie draagt bij aan een beter leven voor mensen met een nierziekte. Doe mee aan een sponsoractie of organiseer er zelf een. Makkelijk en veilig via ons actieplatform. Doe wat bij je past, voor nierpatiënten.

Word vrijwilliger

Echt verschil maken voor nierpatiënten, dat doen we samen met vrijwilligers. Doe mee! Zet je talent, passie, ervaring en netwerk in voor nierpatiënten! We zoeken vrijwilligers voor de collecteweek en deelnemers aan ons panel.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord