Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Het verschil maken voor mensen met een nierziekte. Dat doe je met een donatie, deelname of actie.

Doneer

Dialyseren is geen leven, maar overleven. En jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. Met jouw steun zetten we alles op alles om dat te veranderen en geven we duizenden nierpatiënten hun leven terug. Geef daarom nu.

Kom in actie

Ook je eigen sponsoractie draagt bij aan een beter leven voor mensen met een nierziekte. Doe mee aan een sponsoractie of organiseer er zelf een. Makkelijk en veilig via ons actieplatform. Of maak een online collectebus aan. Doe wat bij je past, voor nierpatiënten.

Word vrijwilliger

Echt verschil maken voor nierpatiënten, dat doen we samen met vrijwilligers. Doe mee! Zet je talent, passie, ervaring en netwerk in voor nierpatiënten! We zoeken vrijwilligers voor de collecteweek en deelnemers aan ons panel.