Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Koop een unieke Omar designer tas

Omar Munie ontwierp een unieke designtas, waarvan slechts 100, elk unieke, exemplaren zijn gemaakt. De tas is gemaakt van het canvas van vlaggen waarop Willem staat. Want Omar gunt Willem, en alle andere nierpatiënten, de vrijheid die hij zelf ervaart sinds zijn transplantatie. Met de aankoop van deze tas met een verhaal draag je bij aan een kortere wachtlijst voor donornieren. De winst à €39 per tas komt direct ten goede aan het werk van de Nierstichting, waaronder het verkorten van de wachtlijst. Daarnaast dragen zowel ambassadeur Omar Munie als de kopers met deze unieke tas met een verhaal het belang van orgaandonatie en de noodzaak van het werk van de Nierstichting verder uit.
De afmeting is 34 cm lang en 29 cm breed. Omdat alle tassen uniek zijn, is de foto slechts een indicatie en geen exacte afbeelding van de tas die je ontvangt.

Tas, kleur lichtgrijs

Tas, kleur licht camel