Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Doe mee aan een evenement

Nijmeegse vierdaagse

Loop jij in 2018 de Nijmeegse Vierdaagse? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en loop voor de Nierstichting.

4 Mijl van Groningen

Doe mee met de sportieve zondageditie op zondag 8 oktober of de feestelijke avondeditie op zaterdag 7 oktober.

Zevenheuvelenloop

Doe mee aan de sfeervolle Zevenheuvelennacht zaterdag 18 november (7 km) of kies voor de klassieke afstand (15 km) op zondag 19 november en maak grote stappen de heuvels door voor nierpatiënten. De route loopt van Nijmegen naar Groesbeek en terug.

Doe mee aan de Rotary Santa Run

Lokale Rotary Clubs door heel Nederland organiseren jaarlijks in december een Rotary Santa Run: een korte funloop voor het goede doel. Kijk welke Rotary Santa Run de Nierstichting steunt en loop mee!

Nierstichting Golfdag

De Nierstichting Golfdag op 14 september 2017 was een groot succes. Dankzij de bijdragen van onze sponsors, deelnemers en gulle bieders tijdens de veiling kon Tom Oostrom, directeur Nierstichting, een cheque in ontvangst nemen van 44.000 euro.

Nierstichting Rally

Liefhebber van klassieke auto's? Doe mee aan de jaarlijkse Nierstichting Rally. En draag bij aan de draagbare kunstnier!

Mud Masters 11 juni 2017

24 sportieve bikkels gingen door de modder voor nierpatiënten, tijdens de spectaculaire Mud Masters in Scheveningen. Bedankt voor jullie geweldige inzet!

Fietselfstedentocht

Op Pinkstermaandag stapten 14 doorzetters op de trappers tijdens de Fietselfstedentocht. Veel dank voor deze mooie prestatie!

de Rode Loper

Zaterdag 22 april 2017 vond de Rode Loper plaats. Dankzij deelnemers en vrijwilligers werd het een fantastische dag. De opbrengst draagt bij aan de draagbare kunstnier.