Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Doe mee aan een evenement

Nijmeegse vierdaagse

Loop je de Nijmeegse Vierdaagse van 18 tot en met 21 juli? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en zamel sponsorgeld in voor de draagbare kunstnier. Daarmee geef je vrijheid terug aan nierpatiënten!

Nierstichting Golfdag

Hou je van golf en wil je écht verschil maken? Meld je aan voor de Nierstichting Golfdag op 14 september in Oosterhout!

Dam tot Damloop 2017

Doe mee aan de Dam tot Damloop op 16 of 17 september! Beleef een unieke sportieve prestatie en maak grote stappen voor nierpatiënten.

Doe mee aan de Rotary Santa Run

Lokale Rotary Clubs door heel Nederland organiseren jaarlijks in december een Rotary Santa Run: een korte funloop voor het goede doel. Kijk welke Rotary Santa Run de Nierstichting steunt en loop mee!

Nierstichting Rally

Liefhebber van klassieke auto's? Doe mee aan de jaarlijkse Nierstichting Rally. En draag bij aan de draagbare kunstnier!

Mud Masters 11 juni 2017

24 sportieve bikkels gingen door de modder voor nierpatiënten, tijdens de spectaculaire Mud Masters in Scheveningen. Bedankt voor jullie geweldige inzet!

Fietselfstedentocht

Op Pinkstermaandag stapten 14 doorzetters op de trappers tijdens de Fietselfstedentocht. Veel dank voor deze mooie prestatie!

de Rode Loper

Zaterdag 22 april 2017 vond de Rode Loper plaats. Dankzij deelnemers en vrijwilligers werd het een fantastische dag. De opbrengst draagt bij aan de draagbare kunstnier.