Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Doe mee aan een evenement

Wandel mee over de Rode Loper

Doe zaterdag 22 april 2017 mee aan het meest bijzondere wandelevenement van Nederland, de Rode Loper. We rollen de Rode Loper voor je uit en je wordt als VIP onthaald. Samen halen we geld op voor de draagbare kunstnier.

Nierstichting Rally

Liefhebber van klassieke auto's? Doe mee aan de Nierstichting Rally op 17 juni 2017. En draag bij aan de draagbare kunstnier!

Nierstichting Golfdag

Hou je van golf en wil je écht verschil maken? Meld je aan voor de Nierstichting Golfdag op 14 september in Oosterhout!

Doe mee aan de Rotary Santa Run

Lokale Rotary Clubs door heel Nederland organiseren jaarlijks in december een Rotary Santa Run: een korte funloop voor het goede doel. Kijk welke Rotary Santa Run de Nierstichting steunt en loop mee!

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord