Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Doe mee aan een evenement

Fietselfstedentocht

Wil jij op 21 mei 2018 ook op de trappers voor nierpatiënten? Maar liefst 235 kilometer trappen de fietsers de prachtige route met de start en finish in Bolsward.

Rally

Liefhebber van klassieke auto's? Doe mee aan de jaarlijkse Nierstichting Rally op 16 juni 2018. En draag bij aan de draagbare kunstnier!

Nijmeegse vierdaagse

1, 2, 3, 4: wandel voor de draagbare kunstnier! Loop jij van 17 tot en met 20 juli de Nijmeegse Vierdaagse? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en zet die in voor vrijheid voor nierpatiënten.

Nierstichting Golfdag

Doe mee met de Nierstichting Golfdag op 6 september 2018.

Tour de Gruyère

Fysieke grenzen verkennen en tegelijk het goede doel steunen? Dan is de fietstocht om het meer van Gruyère wellicht iets voor jou. Op zaterdag 15 september 2018 rijden we, samen met voormalig wielrenner en ambassadeur van de Nierstichting Maarten Tjallingii, de sportieve fietsetappe Tour de Gruyère van 90 kilometer.

Word collectant

Van 16 t/m 22 september 2018 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven.

Damloop 2018

Jaarlijks maken tientallen lopers met hun stappen het verschil voor nierpatiënten door met hun sportieve prestatie geld op te halen. Wil jij ook meedoen op zaterdag 22 september (nightrun, 8 km) of de klassieke zondageditie op zondag 23 september (16 km) en je sportieve actie inzetten om nierpatiënten het leven terug te geven?

Bijzondere avondwandeling: Nierstichting Rode Loper

Zaterdag 10 november 2018 vindt de Rode Loper plaats in Amersfoort. Samen met nierpatiënten en iedereen die nierpatiënten een warm hart toedraagt maken we een bijzondere avondwandeling.

Zevenheuvelenloop

17 en 18 november 2018 is het weekend van de prachtige Zevenheuvelenloop. Wil jij meedoen en je actie inzetten voor nierpatiënten? Kijk dan hier hoe de lopers van 2017 het hebben gedaan en hoe je je kunt aanmelden.