Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Doe mee aan een evenement

Fietselfstedentocht

Op de trappers voor nierpatiënten? Doe Pinkstermaandag 5 juni 2017 mee met de Fietselfstedentocht.

Mud Masters 11 juni 2017

Ga door de modder voor nierpatiënten tijdens de spectaculaire Mid Masters op 11 juni in Scheveningen.

Nierstichting Rally

Liefhebber van klassieke auto's? Doe mee aan de Nierstichting Rally op 17 juni 2017. En draag bij aan de draagbare kunstnier!

Nijmeegse vierdaagse

Loop je de Nijmeegse Vierdaagse van 18 tot en met 21 juli? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en zamel sponsorgeld in voor de draagbare kunstnier. Daarmee geef je vrijheid terug aan nierpatiënten!

Nierstichting Golfdag

Hou je van golf en wil je écht verschil maken? Meld je aan voor de Nierstichting Golfdag op 14 september in Oosterhout!

Dam tot Damloop 2017

Doe mee aan de Dam tot Damloop op 16 of 17 september! Beleef een unieke sportieve prestatie en maak grote stappen voor nierpatiënten.

Passo di Gavia

Wil je jouw fysieke grenzen verkennen én het goede doel steunen? Dan is het bedwingen van de Passo di Gavia - een bekende col uit de Giro d’Italia - wellicht iets voor jou. Op 23 september 2017 beklimmen we op de fiets één van de hoogste paswegen van Europa om zoveel mogelijk geld op te halen voor de draagbare kunstnier.

Doe mee aan de Rotary Santa Run

Lokale Rotary Clubs door heel Nederland organiseren jaarlijks in december een Rotary Santa Run: een korte funloop voor het goede doel. Kijk welke Rotary Santa Run de Nierstichting steunt en loop mee!

de Rode Loper

Zaterdag 22 april 2017 vond de Rode Loper plaats. Dankzij deelnemers en vrijwilligers werd het een fantastische dag. De opbrengst draagt bij aan de draagbare kunstnier.