Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Zoutbewuste koekenbakkers gezocht!

Bak en verkoop zoutarme koekjes en draag daarmee direct bij aan een beter leven voor nierpatiënten

Zoutbewuste koekenbakkers gezocht!

Draag direct bij aan een beter leven voor nierpatiënten

Koekjes bakken

Houd je van een lekkere uitdaging? Bak dan de heerlijkste zoete, maar ook zoutbewuste koekjes en laat iedereen ervaren hoe lekker koekjes met minder zout kunnen zijn. Door de koekjes te verkopen op je club of op school, draag je ook nog eens bij aan het realiseren van onze droom om nierziekten te voorkomen en genezen.

Zo werkt het

Meld je aan en ontvang een eigen actiepagina. Je kunt daarbij voor 5 euro twee super originele uitsteekvormpjes bestellen. Sla aan het bakken en laat iedereen weten dat je heerlijke zoutarme koekjes verkoopt voor de Nierstichting. De opbrengst stort je op je actiepagina waarmee je bijdraagt aan een beter leven voor nierpatiënten.

Alsjeblieft! 10 heerlijke recepten

Speciaal voor alle koekenbakkers ontwikkelde de Nierstichting 10 heerlijke zoutbewuste koekjesrecepten. Hier kun je het digitale receptenboekje downloaden.

Poster
Om je bakactie aan te kondigen deel je je actiepagina in een handomdraai op Facebook, in een Whats-appje of in de email. Ook kun je deze poster daarbij gebruiken.

Darshan bakt voor zijn moeder

“Hoi! Ik heet Darshan en ik ben 6 jaar. Mijn mama is erg ziek en dat vind ik niet leuk en ik vind het ook niet leuk om haar elke keer in het ziekenhuis te zien, want ik maak mij heel erg veel zorgen. Daarom heb ik met mijn papa koekjes zonder zout gebakken en geld ingezameld.”