Direct naar inhoud

Wat jij kunt doen

Maak zijn wereld weer groot

tijdens de collecteweek van 17 tot en met 23 september 2017

Collecte lopen kost maar een paar uurtjes van je tijd, tijdens de collecteweek van 17 tot en met 23 september 2017. Je inzet is hard nodig.

Een dialyseapparaat is groots. Het houdt nierpatiënten in leven. Maar je zal er maar aan vastzitten, aan dat enorme ding. 40 uur per week. Dat is loodzwaar. En de gevolgen zijn groot: Fabian kan niet voluit leven, met zijn gezin. Daarom heeft de Nierstichting grote ambities. We maken de kunstnier klein. En we krijgen nierziekten klein.

Elke inzet, hoe klein ook, maakt de wereld van nierpatiënten weer groot.

Help jij een paar uurtjes mee?

Ja, ik help ook mee en collecteer voor de Nierstichting bij mij in de buurt.

Aanhef
Ik wil in mijn woonplaats helpen met de coördinatie van de collecte. Bel mij voor meer informatie.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord