Aankomende evenementen

• 17 jul. 2018

Nijmeegse Vierdaagse

Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse op 17 t/m 20 juli? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en maak grote stappen voor nierpatiënten. Je kunt rekenen op vier unieke Nierstichting sportshirts en fijne verwenmomentjes tijdens de wandeldagen. Meld je nu aan!

• 18 jul. 2018

Tour de Celeb

Op woensdag 18 juli, om 20.30 uur op NPO 1 wordt de eenmalige special Tour de Celeb uitgezonden. In het programma fietsen zes bekende Nederlanders een echte Tour de France-etappe om aandacht te vragen voor de Nierstichting en onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen. Kijk je ook?

• 6 sep. 2018

Nierstichting Golfdag

Op 6 september 2018 organiseren we weer de jaarlijkse Nierstichting Golfdag. Geniet samen met vrienden, zakenrelaties of collega's van een exclusieve golfdag op de prachtige golfbanen van de Oosterhoutse Golf Club. Voor meer informatie neem contact op met Lot van Foreest of reserveer direct je flight bij Yvonne Kaal.

• 15 sep. 2018

Tour de Gruyère

Op zaterdag 15 september 2018 rijden we, samen onze ambassadeur Maarten Tjallingii, de sportieve fietsetappe Tour de Gruyère. Fysieke grenzen verkennen en tegelijk het goede doel steunen? Meld je nu aan!

• 16 sep. 2018

Nierstichting collecteweek

Van 16 t/m 22 september 2018 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.

• 22 sep. 2018

Dam tot Damloop

Wil jij dit jaar in actie komen voor de Nierstichting tijdens de Dam tot Damloop? Ren of wandel dan mee op 22 en 23 september 2018. Je ontvangt een Nierstichting-shirt, uniek medaille en een warm onthaal in het VIP-dorp. Schrijf je nu in!

• 12 okt. 2018

Wetenschapsdag

De Wetenschapsdag vindt plaats op 12 oktober 2018 en is een dag voor zorgprofessionals, patiënten, onderzoekers en belangstellenden. Georganiseerd door de de Nierstichting is samenwerking met NVN, Niernieuws, Nederlandse Federatie voor Nefrologie en de Willem Kolff Stichting. Meer informatie volgt!

• 10 nov. 2018

Nierstichting Rode Loper

Zaterdag 10 november 2018 organiseren we weer een Nierstichting Rode Loper: hét wandelevenement voor nierpatiënten en hun naasten. Dit jaar maken we een bijzondere avondwandeling door de prachtige vestingstad Amersfoort. Meld je nu aan!

• 17 nov. 2018

Zevenheuvelenloop

Ren mee met de Zevenheuvelenloop op 17 of 18 november 2018 en steun de Nierstichting! Wil je verzekerd zijn van een startbewijs en sportshirt? Stuur dan een e-mail naar actie@nierstichting.nl.

• 17 nov. 2018

Droomgala

De Nierstichting wordt 50 jaar! Op zaterdag 17 november 2018 vieren we dit met een spetterend Droomgala in het Scheepsvaartmuseum. Een tafel reserveren? Neem contact op met Lot van Foreest.