Direct naar inhoud

Aankomende evenementen

• 5 jun. 2017

Fietselfstedentocht

It giet oan! Op de trappers voor nierpatiënten
    Doe 5 juni mee met de Fietselfstedentocht. Haal alle 11 stempels in de 11 Friese steden. Draag €20,- bij voor de inschrijving en breng € 150,-  sponsorgeld bijeen voor de draagbare kunstnier. Daarmee geven we nierpatiënten hun vrijheid terug.
    Fiets je ook mee?

• 11 jun. 2017

Mud Masters

Doe eens gek en schrijf je in voor Mud Masters, een dag vol modder, hindernissen en lol op 11 april in Scheveningen! Als je door de modder gaat voor nierpatiënten, dan heeft jouw prestatie dag ook nog eens een grote impact voor nierpatiënten.

• 17 jun. 2017

Nierstichting Rally

Ben je een liefhebber van klassieke auto's? Doe dan op 17 juni mee aan de jaarlijkse Nierstichting Rally, een uitdagende toerrit voor klassieke auto's langs de mooiste plekjes van Nederland. Zo draag je ook bij aan de draagbare kunstnier. Wilt u met uw organisatie dit evenement ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, met Corinne Hamming relatiemanager Nierstichting: corinnehamming@nierstichting.nl / 035 6978021.

• 25 jun. 2017

World Transplant Games 2017

Van 25 juni tot 2 juli 2017 vinden de World Transplant Games (WTG) voor de eenentwintigste keer plaats. Zo’n 1.000 atleten uit de hele wereld laten zien wat het belang van orgaandonatie is en dat je door lichamelijke activiteit een betere en gezondere kwaliteit van leven kunt bereiken. Dit keer vinden de spelen plaats in Malaga, Spanje.

• 18 jul. 2017

Nijmeegse vierdaagse 2017

1, 2,3,4: wandel voor de draagbare kunstnier! Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse, op 18 t/m 21 juli? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en zet die in voor vrijheid voor nierpatiënten. Als jij je prestatie inzet voor de Nierstichting kan je rekenen op onder meer vier unieke Nierstichting sportshirts en verwenmomentjes tijdens alle wandeldagen.

• 14 sep. 2017

Nierstichting Golfdag

Op 14 september 2017 vindt weer de Nierstichting Golfdag plaats, ten bate van de draagbare kunstnier. Deze sportieve en onspannen dag op de green vindt plaats op de prachtige golfbanen van de Oosterhoutse Golfclub. Wilt u met uw organisatie dit evenement ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, met Corinne Hamming: corinnehamming@nierstichting.nl / 035 6978021.

• 16 sep. 2017

Dam tot Damloop 2017

Doe mee aan de Dam tot Damloop op 16 en 17 september in Amsterdam! Ren 8 of 16 km, of wandel 10, 20, 27 of 42 km en zamel. Zet grote stappen voor nierpatiënten, zo geef je hen weer vrijheid om een gewoon leven te leiden. Schrijf je nu in!

• 17 sep. 2017

Collecteweek

Van 17 t/m 23 september 2017 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om de wereld van nierpatiënten groter te maken. Of geef.

• 23 sep. 2017

Passo di Gavia

Als je deze uitdaging aangaat kan je van 22 t/m 24 september een geheel verzorgd weekend naar Italië tegemoet zien. Daar beklimmen we op 23 september de Passo di Gavia. Ter voorbereiding organiseren we drie fietsclinics om alvast iets te ervaren van wat je op de Passo di Gavia te wachten staat. Meer informatie >

• 1 okt. 2017

Donorweek 2017

In oktober vindt weer de jaarlijkse Donorweek plaats (datum nog onbekend). Campagnes tijdens de Donorweek maken mensen in Nederland bewuster dat het heel belangrijk is om in het donorregister te registreren of je orgaandonor wilt worden na overlijden. De wachtlijst voor donororganen is onverminderd lang. De Transplantatiestichting organiseert de Donorweek, zie transplantatiestichting.nl.