Direct naar inhoud

Aankomende evenementen

• 9 dec. 2017

Rotary Santa Run

Doe mee aan de Rotary Santa Run! Jong en oud wandelen of rennen de gezelligste funruns (zo'n  3km) in december 2017 door heel Nederland, gekleed in het kerstmannenpak dat elke deelnemer krijgt. Schrijf je in voor een van de Rotary Santa Runs die de Nierstichting steunen, en breng de draagbare kunstnier dichterbij!

Op zaterdag 9 december 2017

• Harlingen

• 16 dec. 2017

Op zaterdag 16 december 2017

• Breukelen
    • Epe
    • Hilversum
    • Houten
    • Kampen

• 17 dec. 2017

Op zondag 17 december 2017

• Delft
    • Den Helder
    • Vlaardingen
    • Voorburg
    • Weert

Voor meer informatie en aanmelden, zie Santarun

• 22 dec. 2017

Op vrijdag 22 december 2017

• Ermelo

• 23 dec. 2017

Op zaterdag 23 december 2017

• Gorinchem

• 17 jul. 2018

Nijmeegse vierdaagse 2018

1, 2,3,4: wandel voor de draagbare kunstnier! Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse, op 17 t/m 20 juli? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en zet die in voor vrijheid voor nierpatiënten. Als jij je prestatie inzet voor de Nierstichting kan je rekenen op onder meer vier unieke Nierstichting sportshirts en verwenmomentjes tijdens alle wandeldagen.

• 16 sep. 2018

Collecteweek

Van 16 t/m 22 september 2018 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.