Direct naar inhoud

Aankomende evenementen

• 21 mei. 2018

Fietselfstedentocht

Al meer dan 100 jaar fietsen op Pinkstermaandag ruim 15.000 deelnemers de Fietselfstedentocht. Zij fietsen een prachtige route van maar liefst 235 kilometer en halen hiermee sponsorgeld op voor de Nierstichting. De start en finish is in Bolsward.

Wil jij op 21 mei 2018 ook op de trappers voor nierpatiënten? En met jouw sportieve actie het verschil maken? Fiets dan mee en meld je aan!

• 16 jun. 2018

Nierstichting Rally

Ben je een liefhebber van klassieke auto's? Doe dan op 16 juni 2018 mee aan de jaarlijkse Nierstichting Rally, een uitdagende toerrit voor klassieke auto's langs de mooiste plekjes van Nederland. Wilt u met uw organisatie dit evenement ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, met Corinne Hamming relatiemanager Nierstichting: corinnehamming@nierstichting.nl / 035 6978021.

• 17 jul. 2018

Nijmeegse vierdaagse 2018

1, 2,3,4: wandel voor de draagbare kunstnier! Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse, op 17 t/m 20 juli? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en zet die in voor vrijheid voor nierpatiënten. Als jij je prestatie inzet voor de Nierstichting kan je rekenen op onder meer vier unieke Nierstichting sportshirts en verwenmomentjes tijdens alle wandeldagen.

• 6 sep. 2018

Nierstichting Golfdag

Op 6 september 2017 organiseren we weer de Nierstichting Golfdag. Geniet samen met vrienden, zakenrelaties of collega's van een exclusieve golfdag op de prachtige golfbanen van de Oosterhoutse Golf Club. Of ondersteun het evenement met uw organisatie.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Corinne Hamming via corinnehamming@nierstichting.nl. Of meld je direct aan voor een flight bij Yvonne Kaal via yvonnekaal@nierstichting.nl.

• 15 sep. 2018

Tour de Gruyère

Fysieke grenzen verkennen en tegelijk het goede doel steunen? Dan is de fietstocht om het meer van Gruyère wellicht iets voor jou. Op zaterdag 15 september 2018 rijden we, samen met voormalig wielrenner en ambassadeur van de Nierstichting Maarten Tjallingii, de sportieve fietsetappe Tour de Gruyère van 90 kilometer.

• 16 sep. 2018

Collecteweek

Van 16 t/m 22 september 2018 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.

• 22 sep. 2018

Dam tot Damloop 2018

Ieder jaar komen er veel mensen tijdens de Dam tot Damloop in actie voor de Nierstichting. Zij zetten hiermee niet alleen een sportieve prestatie neer, maar halen ook veel geld op voor de Nierstichting. Zo geef je nierpatiënten weer de vrijheid om een gewoon leven te leiden.

Wil jij ook grote stappen zetten voor de Nietstichting? Ren of wandel dan mee op 22 en 23 september in Amsterdam. Stuur een e-mail naar actie@nierstichting.nl en verzeker jezelf van een startbewijs in het goede-doelenvak.

• 10 nov. 2018

Wandel mee over de Rode Loper

Zaterdag 10 november 2018 organiseren we weer een Nierstichting Rode Loper: hét wandelevenement voor nierpatiënten en hun naasten. Hiermee vragen we aandacht voor het onzichtbare leed dat nierziekte heet. Dat doen we door samen te lopen, hopen, gedenken, vertellen en verlichten. Dit jaar maken we een bijzondere avondwandeling door de prachtige vestingstad Amersfoort.

Wandel mee met je vrienden, familie en collega's. Want hoe meer wandelaars, hoe meer warmte. En hoe meer lichtjes, hoe meer aandacht voor het onzichtbare leed van de nierziekte. Meld je aan.

• 17 nov. 2018

Zevenheuvelenloop

Grote stappen maken voor de Nierstichting tijdens de Zevenheuvelenloop 2018. Veel hardlopers zetten tijdens deze wedstrijd een geweldige sportieve prestatie neer en zamelen zoveel mogelijk sponsorgeld in.

Wil jij op 17 of 18 november 2018 ook meedoen in het Nierstichtingteam met de Zevenheuvelen by night of de klassieke loop op zondag? En wil je verzekerd zijn van een startbewijs en sportshirt? Stuur dan een mail naar actie@nierstichting.nl.

• 17 nov. 2018

Jubileumgala Nierstichting

50 jaar Nierstichting. Dromen Durven Doen.
    Vijftig jaar van kleine en grote successen, van vooruitstrevend onderzoek en innovatie. Vijftig jaar sterk voor een beter leven van nierpatiënten. Vijftig jaar Dromen Durven Doen. We vieren dit met een spetterend jubileumgala op zaterdag 17 november 2018. Kom ook!

Meer weten? Check regelmatig onze website, deze vullen we voortdurend aan met de laatste informatie over de invulling van de avond. Of neem contact op met Lot van Foreest via lotvanforeest@nierstichting.nl.