Aankomende evenementen

 • 21 mei. 2018

  Fietselfstedentocht

  Wil jij op 21 mei 2018 ook op de trappers? Maak met jouw sportieve actie het verschil voor nierpatiënten! Doe mee aan de Fietselfstedentocht en geef daarmee nierpatiënten hun leven terug. Meld je aan en fiets mee!

 • 9 jun. 2018

  TransplantERENdag

  Op de TransplantERENdag komen getransplanteerden en hun dierbaren, nabestaanden van donoren, donoren die bij leven gaven en andere betrokkenen bij elkaar. Om terug te kijken en te eren, vooruit te kijken en te vieren.

 • 16 jun. 2018

  Nierstichting Rally

  Ben je een liefhebber van klassieke auto's? Doe dan op 16 juni 2018 mee aan de jaarlijkse Nierstichting Rally! Wil je met jouw organisatie aan dit evenement meedoen of ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lot van Foreest.

 • 17 jul. 2018

  Nijmeegse Vierdaagse

  Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse op 17 t/m 20 juli? Maak je prestatie dan dubbel zo waardevol en maak grote stappen voor nierpatiënten. Je kunt rekenen op vier unieke Nierstichting sportshirts en fijne verwenmomentjes tijdens de wandeldagen. Meld je nu aan!

 • 6 sep. 2018

  Nierstichting Golfdag

  Op 6 september 2018 organiseren we weer de jaarlijkse Nierstichting Golfdag. Geniet samen met vrienden, zakenrelaties of collega's van een exclusieve golfdag op de prachtige golfbanen van de Oosterhoutse Golf Club. Voor meer informatie neem contact op met Lot van Foreest of reserveer direct je flight bij Yvonne Kaal.

 • 15 sep. 2018

  Tour de Gruyère

  Op zaterdag 15 september 2018 rijden we, samen onze ambassadeur Maarten Tjallingii, de sportieve fietsetappe Tour de Gruyère. Fysieke grenzen verkennen en tegelijk het goede doel steunen? Meld je nu aan!

 • 16 sep. 2018

  Nierstichting collecteweek

  Van 16 t/m 22 september 2018 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.

 • 22 sep. 2018

  Dam tot Damloop

  Wil jij dit jaar in actie komen voor de Nierstichting tijdens de Dam tot Damloop? Ren of wandel dan mee op 22 en 23 september 2018. Je ontvangt een Nierstichting-shirt, uniek medaille en een warm onthaal in het VIP-dorp. Schrijf je nu in!

 • 12 okt. 2018

  Wetenschapsdag

  De Wetenschapsdag vindt plaats op 12 oktober 2018 en is een dag voor zorgprofessionals, patiënten, onderzoekers en belangstellenden. Georganiseerd door de de Nierstichting is samenwerking met NVN, Niernieuws, Nederlandse Federatie voor Nefrologie en de Willem Kolff Stichting. Meer informatie volgt!

 • 10 nov. 2018

  Nierstichting Rode Loper

  Zaterdag 10 november 2018 organiseren we weer een Nierstichting Rode Loper: hét wandelevenement voor nierpatiënten en hun naasten. Dit jaar maken we een bijzondere avondwandeling door de prachtige vestingstad Amersfoort. Meld je nu aan!