Direct naar inhoud

Aankomende evenementen

• 7 mrt. 2017

Proef de ongezouten waarheid

Proef de ongezouten waarheid. Toprestaurants in 't Gooi en Amsterdam serveren tijdens de restaurant driedaagse op 7, 8 en 9 maart een smaakvol zoutbewust menu. Lees meer >

• 28 mrt. 2017

Nederlandse Nefrologiedagen 2017

Werk je in de nierzorg? Kom naar de Nederlandse Nefrologiedagen op 28 en 29 maart! Dit tweedaagse interdisciplinaire symposium trekt jaarlijks zo'n 1.600 deelnemers, is voor elke zorgprofessional in de nefrologie, en heeft (inter)nationale key-note speakers. Ook wordt de Nfn-Nierstichting Proefschriftenprijs uitgereikt. Informatie en inschrijving: Nefrologiedagen.nl.

• 22 apr. 2017

Wandel mee over de Rode Loper

Doe zaterdag 22 april 2017 mee aan de Rode Loper, het meest bijzondere wandelevenement van Nederland. En zamel geld in voor de draagbare kunstnier. Dan rollen wij de Rode Loper voor je uit en zorgen we voor een VIP-beleving! Je kunt kiezen uit drie afstanden, 5, 10 en 20 km. Startpunt is de Grote Kerk in Naarden. Meld je aan op rodeloper.nl.

• 17 jun. 2017

Nierstichting Rally

Ben je een liefhebber van klassieke auto's? Doe dan mee aan de Nierstichting Rally op 17 juni 2017. Zo draag je ook bij aan de draagbare kunstnier. De jaarlijkse uitdagende Nierstichting Rally voor klassieke auto’s toert langs de mooiste plekjes van Nederland. Kijk voor inschrijving op Nierstichting Rally (het programma en de route blijven traditiegetrouw geheim tot vlak voor de start...). Of neem vrijblijvend contact op met Ayla Versteegh: aylaversteegh@nierstichting.nl / 035 6978076. Wilt u met uw organisatie dit evenement ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, met Corinne Hamming relatiemanager Nierstichting: corinnehamming@nierstichting.nl / 035 697 8021.

• 25 jun. 2017

World Transplant Games 2017

Van 25 juni tot 2 juli 2017 vinden de World Transplant Games (WTG) voor de eenentwintigste keer plaats. Zo’n 1.000 atleten uit de hele wereld laten zien wat het belang van orgaandonatie is en dat je door lichamelijke activiteit een betere en gezondere kwaliteit van leven kunt bereiken. Dit keer vinden de spelen plaats in Malaga, Spanje.

• 14 sep. 2017

Nierstichting Golfdag

Op 14 september 2017 vindt weer de Nierstichting Golfdag plaats, ten bate van de draagbare kunstnier. Deze sportieve en onspannen dag op de green vindt plaats op de prachtige golfbanen van de Oosterhoutse Golfclub. Inschrijven? Kijk op Nierstichting Golfdag. Of neem vrijblijvend contact op met Ayla Versteegh: aylaversteegh@nierstichting.nl / 035 6978076. Wilt u met uw organisatie dit evenement ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, met Corinne Hamming relatiemanager Nierstichting: corinnehamming@nierstichting.nl / 035 697 8021.

• 16 sep. 2017

Dam tot Damloop 2017

Doe op 16 en 17 september 2017 mee aan de Dam tot Damloop in Amsterdam! Ren 5 of 10 Engelse mijl (resp 8 of 16 km), of wandel 10, 20, 27 of 42 km. En laat je sponsoren voor de Nierstichting. Zo draag je bij aan meer vrijheid voor nierpatiënten. Schrijf je nu in!

• 17 sep. 2017

Collecteweek

Van 17 t/m 23 september 2017 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om de wereld van nierpatiënten groter te maken. Of geef.

• 1 okt. 2017

Donorweek 2017

In oktober vindt weer de jaarlijkse Donorweek plaats (datum nog onbekend). Campagnes tijdens de Donorweek maken mensen in Nederland bewuster dat het heel belangrijk is om in het donorregister te registreren of je orgaandonor wilt worden na overlijden. De wachtlijst voor donororganen is onverminderd lang. De Transplantatiestichting organiseert de Donorweek, zie transplantatiestichting.nl.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord