Direct naar inhoud

Aankomende evenementen

• 14 sep. 2017

Nierstichting Golfdag

Op 14 september 2017 vindt weer de Nierstichting Golfdag plaats, ten bate van de draagbare kunstnier. Deze sportieve en onspannen dag op de green vindt plaats op de prachtige golfbanen van de Oosterhoutse Golfclub. Wilt u met uw organisatie dit evenement ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, met Corinne Hamming: corinnehamming@nierstichting.nl / 035 6978021.

• 16 sep. 2017

Dam tot Damloop 2017

Doe mee aan de Dam tot Damloop op 16 en 17 september in Amsterdam! Ren 8 of 16 km, of wandel 10, 20, 27 of 42 km en zamel. Zet grote stappen voor nierpatiënten, zo geef je hen weer vrijheid om een gewoon leven te leiden. Schrijf je nu in!

• 17 sep. 2017

Collecteweek

Van 17 t/m 23 september 2017 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Of geef.

• 1 okt. 2017

Donorweek 2017

In oktober vindt weer de jaarlijkse Donorweek plaats (datum nog onbekend). Campagnes tijdens de Donorweek maken mensen in Nederland bewuster dat het heel belangrijk is om in het donorregister te registreren of je orgaandonor wilt worden na overlijden. De wachtlijst voor donororganen is onverminderd lang. De Transplantatiestichting organiseert de Donorweek, zie transplantatiestichting.nl.

• 13 okt. 2017

Wetenschapsdag 2017

Op 13 oktober 2017 organiseren de Nierstichting, de NVN, NierNieuws.nl en de NFN weer de Wetenschapsdag. Duik in de wereld van wetenschap en ontdek de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van nierziekten en behandeling in een interactief programma.

Ben jij er bij? Aanmelden kan vanaf eind augustus. Houd onze sociale kanalen in de gaten: meer informatie over het programma en inschrijving volgt!