Direct naar inhoud

Aankomende evenementen

• 7 okt. 2017

4 Mijl van Groningen

Mijlen maken voor nierpatiënten? Beleef een unieke ervaring, doe mee in het Nierstichtingteam aan de 4 Mijl van Groningen en haal samen geld op om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kies voor:

.. de sportieve zondageditie op zondag 8 oktober
    Ren de 4 Mijl (6,4 km) van Haren naar Groningen samen met je vrienden of collega’s.

.. de feestelijke avondeditie op zaterdag 7 oktober
    Doe de 4 Mijl4You samen met vrienden of familie op jouw heel eigen manier: wandelend, met kinderwagen, rolstoel of op skeelers… alles mag!

Voor aanmelden en meer info 4 mijl van Groningen

• 9 okt. 2017

Donorweek 2017

In oktober vindt weer de jaarlijkse Donorweek plaats van 9 t/m 15 oktober 2017. Campagnes tijdens de Donorweek maken mensen in Nederland bewuster dat het heel belangrijk is om in het donorregister te registreren of je orgaandonor wilt worden na overlijden. De wachtlijst voor donororganen is onverminderd lang. De Transplantatiestichting organiseert de Donorweek, zie transplantatiestichting.nl.

• 13 okt. 2017

Wetenschapsdag 2017

Op 13 oktober 2017 organiseren de Nierstichting, de NVN, NierNieuws.nl en de NFN weer de Wetenschapsdag. Duik in de wereld van wetenschap en ontdek de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van nierziekten en behandeling in een interactief programma.

Ben jij er bij? Aanmelden kan vanaf eind augustus. Houd onze sociale kanalen in de gaten: meer informatie over het programma en inschrijving volgt!

• 18 nov. 2017

Zevenheuvelenloop

Maak grote stappen de heuvels door en zamel zo veel mogelijk sponsorgeld in! Doe mee aan de sfeervolle Zevenheuvelennacht zaterdag 18 november (7 km) of kies voor de klassieke afstand (15 km) op zondag 19 november en maak grote stappen de heuvels door voor nierpatiënten. De loop is van Nijmegen naar Groesbeek en terug.

Voor aanmelden en meer info Zevenheuvelenloop

• 9 dec. 2017

Rotary Santa Run

Doe mee aan de Rotary Santa Run! Jong en oud wandelen of rennen de gezelligste funruns (zo'n  3km) in december 2017 door heel Nederland, gekleed in het kerstmannenpak dat elke deelnemer krijgt. Schrijf je in voor een van de Rotary Santa Runs die de Nierstichting steunen, en breng de draagbare kunstnier dichterbij!

Op zaterdag 9 december 2017

• Ermelo

• 16 dec. 2017

Op zaterdag 16 december 2017