Help mee

Het verschil maken voor mensen met een nierziekte. Dat doe kan met een donatie, door in actie te komen of te collecteren.

Geld doneren

Dialyseren is geen leven, maar overleven. Jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. Met jouw steun zetten we alles op alles om dat te veranderen en geven we duizenden nierpatiënten hun leven terug.

Collecteren

Als collectant van de Nierstichting maakt je écht verschil. In 2017 haalden alle collectevrijwilligers samen ruim € 3,1 miljoen op.

In actie komen

Doe mee aan een sponsoractie of organiseer er zelf een. Makkelijk en veilig via ons actieplatform.

Als bedrijf bijdragen

Draag als bedrijf bij aan wereldwijde innovatie en een beter leven van nierpatiënten. Er zijn verschillende manieren waarop u als organisatie kunt 'ondernemen' voor de Nierstichting.

Nalaten

Iedere nalatenschap aan de Nierstichting draagt bij aan het leven van nierpatiënten - voor het leven van deze en opvolgende generaties.