Wat we samen hebben bereikt

Onze missie is het inspireren en stimuleren van mensen. Samen zetten we alles op alles voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor nierpatiƫnten. Wat we daar allemaal voor doen, en wat de resultaten daarvan zijn, vertellen we graag.

Jaarverslag

We geven graag helder inzicht in onze resultaten en de besteding van onze inkomsten.

2017 was een succesvol jaar voor de Nierstichting. We vertelden aangrijpende verhalen. We benaderden met succes zorgverzekeraars voor steun aan de draagbare kunstnier. En we vertelden heel Nederland dat we te veel zout eten met z'n allen.

Wil je weten welke resultaten we nog meer boekten? In het verkorte online jaarverslag 2016 staan de belangrijkste resultaten op een rij. En vind je een link naar het volledige jaarverslag.

Ben je benieuwd naar eerdere uitgaven van het jaarverslag? Lees ook het jaarverslag 2015 en het jaarverslag 2014.

Besteding inkomsten

De Nierstichting doet er alles aan om de donaties doelgericht en efficiƫnt te besteden.