Direct naar inhoud

Home

Fabian hoopt op vrijheid voor zijn hele gezin

Lees in het magazine Voortleven hoe een nalatenschap verschil kan maken voor 't leven

Vraag gratis magazine Voortleven aan

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe u wilt voortleven? In het gratis magazine Voortleven leest u er meer over én:

  • vertellen drie generaties over leven met een nierziekte en de hoop op genezing
  • leest u aangrijpende verhalen, over Bregje (4) die door nierfalen al moet dialyseren, en over Eefje van 't Rood, die drie familieleden aan nierziekten verloor
  • vertellen we wat de Nierstichting doet
  • vindt u praktische informatie over nalaten

'De steun die zij kregen, wil ik doorgeven'

Eefje van ’t  Rood (1937) is sinds lange tijd donateur én heeft de Nierstichting opgenomen in haar testament. Ze verloor haar man, dochter en schoonzoon aan nierziekten. Ze wil graag mogelijk maken voor anderen, wat de Nierstichting deed voor hen.

Uitzending De Nalatenschap

Op zondag 20 november 2016 werd een aflevering van de serie De Nalatenschap op SBS6 uitgezonden. In deze aflevering staat Hetty Meijer centraal, een bijzonder mens met de wens om haar erfenis aan de Nierstichting na te laten.

Wereld weer groot

Het dialyseapparaat is groots, want het houdt nierpatiënten in leven. Maar het maakt hun wereld klein. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor de draagbare kunstnier. En investeren we in baanbrekend stamcelonderzoek, om genezing van nierziekten dichterbij te brengen. En we doen meer. Zo geven we, mede dankzij nalatenschappen, nierpatiënten weer vrijheid terug.

Nalaten aan de Nierstichting

Fabian zit 40 uur per week vast aan een dialyseapparaat. "Dankzij dialyse leef ik nog. Voor mijn zoon Dirk, die ook cystenieren heeft, hoop ik op een echte oplossing."  Dialyse is zwaar en voluit leven met zijn gezin zit er niet in. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor nierpatiënten. Iedere nalatenschap aan de Nierstichting, hoe klein ook, draagt bij aan de vrijheid van nierpatiënten - voor 't leven van deze en opvolgende generaties.

We bedanken u graag bij leven

Staat de Nierstichting genoemd als begunstigde in uw nalatenschap? Laat het ons weten. We bedanken u graag bij leven, en houden u op de hoogte van onze resultaten. Bel met onze specialist Nalaten, Cindy Letschert: 035 6978074.

Meer informatie?

Benieuwd naar praktische informatie en mogelijkheden rond nalaten? Ook daarvoor kunt u terecht bij Cindy Letschert. Of klik op 'bel mij' en vul het formulier in; de Nierstichting neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Nierstichting - Nalatenschap

Hartelijk dank voor je interesse. Wij gebruiken cookies zodat onze website beter werkt, voor inzicht in webstatistieken en zodat wij advertenties kunnen tonen die aansluiten bij je interesses. Met als doel: een betere service voor jou én een beter leven voor nierpatiënten.

Lees hier meer over ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord
Ik ga niet akkoord