Voor professionals

Alleen samen kunnen we innovaties en betere zorg mogelijk maken, voor een beter leven van nierpatiƫnten.

Samen maken we het verschil

We nodigen je uit om samen met ons te werken aan meer succesvolle transplantaties, betere dialysebehandelingen en preventie. Uiteindelijk gaan we voor de genezing van nierziekten.

Wetenschappelijk onderzoek

De Nierstichting financiert baanbrekende onderzoeken naar nierziekten. Dien een onderzoeksvoorstel in of vraag een beurs aan.

Projectenoverzicht

Wil je meer weten over lopende of afgeronde onderzoeken, gefinancierd door de Nierstichting? Bekijk dan ons projectenoverzicht.

Tools om patiƫnten te helpen

Van subsidie tot check, van Zoutmeter tot folder: patiënten hebben baat bij de tools die de Nierstichting samen met andere partijen ontwikkelt. Help je patiënten met onze tools.

Feiten en cijfers

Benieuwd naar de feiten en cijfers van dialyse, donatie en transplantatie? Ontdek de factsheets van de Nierstichting met alle cijfers in een mooi overzicht.