Contact

Het kantoor van de Nierstichting staat in Bussum. Zie ook de routebeschrijving.

Bezoekadres

Groot Hertoginnelaan 34
1405 EE Bussum
T 035 697 80 00
E info@nierstichting.nl

Postadres

Postbus 2020
1400 DA Bussum

  • Ben je journalist? Zie Pers.
  • Wil je namens een bedrijf of organisatie informeren naar samenwerking? Neem contact op via 035 697 80 00.

Bankrekening en Kamer van Koophandel

IBAN: NL70 INGB 0000 0880 00
bankidentificatiecode BIC: INGBNL2A
RSIN / fiscaal nummer: 002957851

De Nierstichting is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel: KvK 41197093

Dit zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden van de Nierstichting.

Heb je een vraag? We helpen je graag.

Kijk voor informatie over nieren en nierziekten op Over nieren en nierziekten of Over leven met een nierziekte. Of blader door de veel gestelde vragen. Je kunt met vragen over nieren en nierziekten ook gratis bellen met 0800 388 0000 (op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur) of stuur een email aan infonierziekten@nierstichting.nl.

Andere vraag of wijzigingsverzoek? Service & Administratie.

Voor wijziging van je persoonlijke gegevens als donateur of collectant kun je bellen of e-mailen met de afdeling Service & Administratie. Zij zijn bereikbaar via 035 697 8055 op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur en via info@nierstichting.nl.

Wat doet de Nierstichting en waarom?

Wil je meer weten over wat de Nierstichting doet of hoe we onze uitgaven verantwoorden? Zie Wat wij doen en het Jaarverslag.

Je mening geven?

Een paar keer per jaar doet de Nierstichting onderzoek onder een panel van vrijwilligers, collectanten en donateurs van de Nierstichting. Via online vragenlijsten praten zij mee over activiteiten en het beleid van de Nierstichting. Iets voor jou? Lees meer op Geef je mening.

Suggesties of klachten?

De Nierstichting zet zich in om er voor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en écht blijven leven. Dat doen we op een professionele wijze, waarbij effectiviteit en efficiëntie hoog in het vaandel staan. Ben je desondanks niet tevreden? Laat het ons weten!

De Nierstichting hoort graag je suggesties voor verbeteringen. Ook als je klachten hebt, horen we dat graag. Dan kunnen wij ons verbeteren en een bevredigende oplossing bedenken. Heb je eerder contact gehad met iemand van de Nierstichting en heb je naar aanleiding daarvan een suggestie of klacht? Meldt je suggestie of klacht dan eerst bij de direct betrokkene(n) van de Nierstichting, per e-mail of telefonisch. Is er een andere aanleiding voor je suggestie of klacht? Stuur dan een e-mail aan info@nierstichting.nl. Je ontvangt een bevestiging van je melding, waarin staat op welke termijn je een inhoudelijke reactie kunt verwachten. De Nierstichting zal zich inspannen voor een bevredigende afhandeling van je klacht.

De Nierstichting gaat er vanuit dat klachten naar tevredenheid worden afgehandeld door de direct betrokkenen, dan wel door de leidinggevende of de directeur. Lukt het niet om tot een bevredigende oplossing te komen voor beide partijen, door verschil van inzicht met de Nierstichting? Dan kan de Nierstichting een onafhankelijke klachtencommissie benoemen. De klachtencommissie bestaat uit drie mensen die affiniteit hebben met de Nierstichting, deskundig zijn over het onderwerp van de klacht en geen relatie hebben met de Nierstichting. De directeur van de Nierstichting stelt de klachtencommissie samen.

Aanbevelingen ter verbetering

De klachtencommissie past desgewenst het beginsel van hoor en wederhoor toe. Zij doet uitspraak of de klacht gegrond is en geeft aanbevelingen ter verbetering. De klachtencommissie doet geen uitspraak over eventuele aansprakelijkheid. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld door de commissie. Zowel de klager als de direct betrokkenen hebben recht op inzage van de stukken die relevant (kunnen) zijn voor de behandeling van de klacht.