Direct naar inhoud

Over de Nierstichting

Alles op alles zodat dat nierpatiënten in leven blijven en écht kunnen blijven leven. Leven gaat voor!

Leven gaat voor

Je eigen leven inrichten is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles zodat mensen met een nierziekte in leven blijven en écht kunnen blijven leven. Met de vrijheid en energie om een gewoon leven te leiden. Leven gaat voor!

Wat we samen hebben bereikt

Dankzij donateurs en vrijwilligers kwam in 2015 een eerste laboratoriumversie van de draagbare kunstnier gereed, zetten we een subsidieronde uit voor onderzoek naar genezing van nierziekten, gaven we risicogroepen advies over veilig medicijngebruik, steunden we nierpatëntenverenigingen en nog veel meer.

Nierstichting - Nalatenschap

Ik ga akkoord