Over de Nierstichting

Voluit leven is voor nierpati├źnten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en ├ęcht kunnen blijven leven.

Leven gaat voor

Leven gaat voor! Daar staat de Nierstichting voor. Hoe we dat doen en hoe we dat willen bereiken, staat in onze missie, visie en strategie.

Wat we samen hebben bereikt

De Nierstichting werkt samen met anderen aan het realiseren van onze speerpunten. Dat doen we voor een groot deel van donaties en schenkingen.

Organisatie

Bij de Nierstichting werken medewerkers, vrijwillgers, managementteam en de Raad van Toezicht gedreven samen aan een beter leven voor nierpatiënten.

Ambassadeurs

De Nierstichting werkt met passie aan het verbeteren van het leven van nierpatiënten. Dat doen we met het doorzettingsvermogen die we delen met en bewonderen in onze ambassadeurs.

Keurmerken, gedragsregels en statuten

De Nierstichting is een Erkend Goed Doel. We voeren meerdere keurmerken, houden ons aan gedragsregels en de statuten zijn voor het laatst herzien in oktober 2009.