Een bedrijfsdonatie doen

De Nierstichting werkt samen met een groot aantal partners. Ook uw bedrijf kan het verschil maken en helpen om onze doelen te realiseren. De Nierstichting ontvangt geen steun van de overheid en is volledig afhankelijk van giften. Uw donatie en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde!

ANBI-status

Zakelijke donaties kunnen fiscaal voordelig zijn. Dankzij onze ANBI-status zijn donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn? Bekijk dan de website van de Belastingdienst.

Wilt u eenmalig een donatie doen?

U kunt uw donatie overmaken op NL70 INGB 0000 088 000 ten name van de Nierstichting onder vermelding van ‘Bedrijfsdonatie’.

Wilt u structueel een donatie doen?

Neemt u dan contact met ons op. Ook kan uw bedrijf Nierstichting Vriend worden. Ga voor informatie naar de pagina Word Nierstichting Vriend